Film “Beskrajan dan” dobiva seriju?!
5. srpnja 2020.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Film “Beskrajan dan” dobiva seriju?!

Mnogi se sjećaju filma “Beskrajan dan” iz 1993. godine u kojem glavne uloge tumače Bill Murray i Andie MacDowell, a navodno sada bi se na temelju filma snimaka i serija.

Radnja bi se smjestila 30 godina nakon originalnog “beskrajnog dana”, a sve je potvrdio Stephen Tobolowsky koji glumi Neda Ryersona u filmu. Rekao je to The Production Meeting Podcastu 2. srpnja i dodao:

“Jedan od producenata, dok sam radio na jednoj od serija The Goldbergs ili Schooled na setu Sonyja, vidio me i rekao – ‘ej, Stephen, radimo na TV seriji ‘Beskrajan dan’. Bi li mogao biti Ned za seriju?’. Ja sam mu rekao – ‘svakako, da, nema problema.’ Ali Ned je trideset godina stariji. Kakav je postao život?”

U bilješkama Slashfilma je nepoznato i čak ne toliko moguće da Bill Murray, koji je utjelovio glavnog protagonista Phila Connorsa u filmu, bude i zvjezda TV serije.

Nije poznato tko je producent, pisac i redatelj serije i tko će uopće glumiti u njoj. “Beskrajnog dana” sjetili smo se i ove godine kad se samo zbog reklame za jednu marku vozila tijekom tijekom trajanja Superwola rekreirala poznata scena iz filma.