Ovogodišnji višestruki dobitnici Porina, Urban&4, dolaze u Lisinski
5. srpnja 2020.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Ovogodišnji višestruki dobitnici Porina, Urban&4, dolaze u Lisinski

Koncerti karizmatičnog riječkog glazbenika Damira Urbana i njegove četvorke jedinstveni su doživljaji neopisive energije i povezanosti glazbenika i publike nakon kojih se svaki posjetitelj osjeća vitalizirano i pročišćeno.

Emocije koje Urban prenosi svojim pjesmama i svojim snažnim glasom iskrene su, tople i svakome neophodne.

Urban se bavi glazbom i slikarstvom od najranijih dana, a okušao se i u glumačkim vodama. Iza sebe broji mnoštvo sjajnih koncerata i mnoge glazbene nagrade te velike hitove kao što su “Astronaut”, “Nebo”, “Black Tatoo”, “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Moja”, “Spelujem ti ispriku”, “Kornjača”, “Mjesto za mene”, “Gledaj i vidi”, “Kundera (Atom)”, “Ako se napijem do smrti”… sve do recentnih pjesama poput “Iskre” i “Diva”.

Surađivao je s brojnim glazbenicima, snimio je album sa Stjepanom Hauserom, a prošle godine objavljen je i album “Urban&4 & Zagrebačka filharmonija” koji je nagrađen i Porinom.

Prema preporuci Ministarstva zdravstva, prvotni koncert je odgođen, a kupljene ulaznice vrijede za novi termin 4. studenog 2020. godine. Povrat novca za kupljene ulaznice obavlja se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena.

Foto: Vedran Levi