#svježasrijeda:  Remi Wolf –  ekscentričan pop provučen kroz funk filter
8. srpnja 2020.
Music Box (9152 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Remi Wolf – ekscentričan pop provučen kroz funk filter

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Remi Wolf!

Američka glazbenica Remi Wolf novo je ime u svijetu pop glazbe, a njen talent već je zapazio i Billboard, koji ju je nedavno uvrstio u rubriku „One To Watch“. Svoje inovativne glazbene ideje publici je predstavila kroz EP izdanje „I’m Allergic To Dogs!“ te singl „Hello Hello Hello“.

Na EP izdanju našlo se pet pjesama, čiji zvuk Nylon opisuje kao „izrazito optimističnu pop glazbu koja je nastala na internetu“. Osim „Hello Hello Hello“, glazbenica je kao singlove predstavila „Down The Line“ i „Disco Man“, za koje su kreirani podjednako euforični i šareni vizuali.

Remi je otkrila kako su posljedice globalne pandemije dovele do promjena i u njenom rasporedu za ovu godinu – glazbenica je morala otkazati planiranu turneju, a u razgovoru za Billboard otkrila je da je u vrijeme lockdowna morala pronaći razne načine da bude kreativna: „Svi zajedno radimo na tome da se naša glazba čuje i da se povežemo s publikom na načine koji su zanimljivi i drugačiji. Trudila sam se napraviti dobar sadržaj za moje društvene mreže, komunicirala sam s ljudima koji su me tamo kontaktirali i nadala se da će se drugi povezati s onim što stvaram.“

Kako bi mogla održati koncert povodom objave EP izdanja, Wolf je u Los Angelesu održala drive-in koncert, a sva novčana sredstva koja je prikupila na nastupu povodom objave izdanja donirala je neprofitnim udrugama koje su posvećene borbi protiv rasizma i društvene nejednakosti.

#svježasrijeda playlista dostupna je za slušanje na linku: https://svjezasrijeda.lnk.to/playlista

Foto: Sophie Hur