Kazalište Ulysses najavilo koncertno predstavljanje albuma “Meandri” Putokaza
9. kolovoza 2020.
Music Box (10723 Članci)
Podijeli

Kazalište Ulysses najavilo koncertno predstavljanje albuma “Meandri” Putokaza

Koncertno predstavljanje albuma „Meandri“ grupe Putokazi održat će se na Brijunima, 14. kolovoza, u vrtu Etnografskog muzeja na Velom Brijunu, unutar sezone Kazališta Ulysses 2020. gdje će publika uživo moći iskusiti i uživati u punini umjetničkog izričaja Putokaza.

Autorica tekstova, glazbe i vokalnih aranžmana na albumu “Meandri” je Miranda Đaković, a uz nju se kao producenti potpisuju glazbeni aranžeri albuma Zoran Majstorović i Iztok Turk. Gost koncerta je Zoran Majstorović (akustična i električna gitara, arapska lutnja). Putokazi su Jasmina Sokoli, Antonia Svetina, Helena Živković, Ivana Blaškan, Daniela Rašić Strčić,  Dolores Marinić i Sarah Nicole Vukšić.

Legendarni riječki “Putokazi” ove godine slave punih trideset i šest godina postojanja novim albumom “Meandri”.  Iz albuma u album, iz generacije u generaciju, kroz više od 400 pjevača, Putokazi hrabro istražuju, promišljaju glazbu izvan okvira i s prepoznatljivim osmijehom čuvaju ono na što se danas rijetko nailazi – predanost ideji i pristup izbrušen do savršenstva.

Rezervacije, info i ulaznice: https://www.ulysses.hr/hr/kontakt/ulaznice/