Ljetna screamo hardcore punk veselica u Attacku
11. kolovoza 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ljetna screamo hardcore punk veselica u Attacku

Iako su radi COVID19 i ljeta u Zagrebu aktivnosti sveli na minimum, ovaj paket bendova svakako organizatori iz AKC Attacka nisu htjeli propustiti.

“Vruće je i teško se diše, a naš kolektiv još jednom dvorište pretvara u dnevno druženje, sada s naglaskom na plažu i more!”, ističu.

Turistička zajednica Attack” predstavlja “Summer sad stories”, ciklus koji periodično donosi najbolje od screamo/emo/post žanrova koju dakako ovaj zvuk nadograđuju hardcore punkom.

U subotu 15.8. s početkom u 19.00h iz Češke dolaze Zmar koji svoj screamo vole pogurati s black metal i post metal utjecajima. Društvo u kombiju im prave slovački Shallov. čiji se pak screamo nalazi obložen post rockom. Osim toga, tu su i domaći svima znani dječaci iz interkontinentalnog benda Mališa Bahat, koji su ove godine izdali split 7′ EP zajedno s Zmar. Sam kraj ostaje mladićima iz Duga Rese, Path Of Cestoda koji podosta dugo nisu svirali u Attacku.

Ulaz na koncert iznosi 30 kn. U slučaju kiše događaj se seli u klub, dakako sve uz poštivanje mjera za obranu od virusa!