Britanski DJ i producent Harrison snimio novu verziju velikog hita Fatboy Slima
12. kolovoza 2020.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Britanski DJ i producent Harrison snimio novu verziju velikog hita Fatboy Slima

Popularni britanski DJ i producent Harrison oduševio je publiku novim izdanjem “Praise You”. Radi se o njegovoj verziji originalne uspješnice koju je na svijet donio Fatboy Slim.

Originalna verzija pjesme “Praise You” predstavljena je 1999. godine, a stigla je na prvo mjesto UK Single Charts liste, kao i na prvo mjesto US Dance Club Songs liste na Billboardu. Pjesma je u Velikoj Britaniji ostvarila platinastu nakladu i stigla među prvih 40 na Billboard Hot 100 ljestvici. Novo ruho dao joj je Harrison – producent iz Velike Britanije za kojeg mnogi kažu da je izvođač koji se razlikuje od kolega unutar svojeg žanra. Mnogi će ga prepoznati i kao DJ-a, ali i kao pjevača što mu daje odličnu glazbenu pozadinu za najrazličitije ideje.

“Ovo mi je zaista najdraža dance pjesma svih vremena. Jako mi je drago što sam je mogao prikazati na svoj način – to je za mene ostvarenje snova.” – komentirao je Harrison. Za pjesmu “Praise You” predstavljen je i videospot:

Harrison se na scenu počeo probijati 2013. godine nakon što suradnji s duom Glowinthedark te Davidom Guettom. Svoju podršku dali su mu i Tiësto, Avicii, Dimitri Vegas i mnogi drugi. Osim toga, u svojoj karijeri do sada surađivao je s mnogim glazbenim imenima, a neka od njih su Knife Party, Alok, Steve Aoki, Thomas Gold i Hardwell.