Future Scope na Jarun dovodi Borisa Brejchu
22. kolovoza 2020.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Future Scope na Jarun dovodi Borisa Brejchu

Future Scope uskoro će otplesati svoj posljednji ljetni ples na zagrebačkome Jarunu, a za ovo finalno izdanje dovodi specijalnog headlinera!

26. rujna vjernu party publiku čeka prava poslastica, a radi se o vodećem imenu koje se skriva iza Joker maske, Borisu Brejchi. Boris Brejcha u glazbenim vodama plovi još od svoje 12. godine, a kao rezultat toga ističe se žanrovski kroz high-tech minimal. Njegov cilj nikada nije bio svrstati se pod jedno već se isticati kroz svoje ime, što je i postigao te iz tog razloga postao jedan od omiljenih DJ-a i producenta današnjice.  Uz vlastiti žanr i vizualni spektakl, zagarantiran je pravi melem za dušu svakoga ljubitelja elektroničke glazbe.

Uz Borisa Brejchu, kao gost stiže i Ann Clue čije ime sve češće odzvanja po line upovima kao što su Awakenings, Time Warp, Sonus i mnogi drugi.  Dio je obitelji Fcking-Serious u kojoj djeluje punom parom ne bi li dosegla što viši rang na elektroničkoj sceni.

Ljetni val svježih ritmova donijet će i domaće snage koje redovno ispisuju Future Scope line up. Petar Dundov i ovoga će puta unijeti dašak magije sa svojim asevima iz rukava, s kojima redovno osvaja sve više srca diljem regije.  Ni ovaj party neće proći bez omiljenog b2b dua zagrebačkog Boogalooa, DJ Jocka i Shipea koji svakim svojim nastupom idu korak dalje sa tehnikom i fluidnim tokom seta.

Kao i do sada, open air biti će otvoren uz posljednje trzaje Sunca, u 21 h, a trajat će do ranih jutarnjih sati. Zagrebački Jarun po posljednji puta ovoga ljeta oživjet će s neponovljivim ritmovima, visokom razinom vizualnog dijela i kvalitetnim zvukom koje će utisnuti kao uspomenu za cijeli život.
Ulaznice možete kupiti online, no napominjemo kako one ne uključuju after party.

Foto: Sonus Festival