VIDEO: Pogledajte kako izgleda novi (the) Batman kojeg glumi Robert Pattinson
23. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

VIDEO: Pogledajte kako izgleda novi (the) Batman kojeg glumi Robert Pattinson

Warner Bros. otkrio je teaser za novu verziju filma o jednom od najvećih DC superjunaka, Batmanu.

The Batman bi trebao stići u kina u 2021. godini, a glavnu ulogu tumači Robert Pattinson. U teaseru možemo čuti Nirvanu i pjesmu “Something in the Way”, a otkriva nam nešto realniji Gotham City od onoga Christophera Nolana. Redatelj Matt Reeves smjestio je radnju u drugu godinu života Brucea Waynea kao Batmana. Jamesa Gordona glumi Jeffrey Wright, a susreće se s nizom čudnih ubojstava oko koji se vežu razne misterije, ali i poruke Batmanu. U teaseru se pojavljuje i Žena mačka koju glumi Zoe Kravitz, a glas koji čujemo moguće da dolazi od The Riddlera kojeg glumi Paul Dano. U traileru se vidi da je ovaj Batman i nešto nasilniji od proteklih, a vozi i drugačiji Batmobile koji je nešto klasičniji od prethodnih.

Ova verzija filma prikazat će ranije verzije već spomenute Žene mačke, The Riddlera, ali i Pingvina kojeg glumi Collin Farrell. Sve u svemu riječ je možda i o najvećoj priči iz Gothama. Osim spomenutih u filmu glume i John Turturro (Carmine Falcone), Andy Serkis (batler Alfred) i Peter Sarsgaard (Gil Colson).

Zbog pandemije koronavirusa zeleno svjetlo za produkciju dano je tek u lipnju, a do sada je samo 25 posto filma snimljeno. Film bi trebao doći u kina 1. listopada 2021. godine.