Muse novi headliner Nova Rock festivala u 2021. godini
26. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Muse novi headliner Nova Rock festivala u 2021. godini

Organizatori Nova Rock festivala odustali su od ove godine i kako su i sami rekli okreću se budućnosti i festivalu koji će biti održan 2021. godine.

“Ne želimo se više posvećivati prošlosti, već s velikom radošću gledamo u budućnost.”, rekli su i najavili novo veliko ime na festivalu – Muse. Njihov aktualni album “Simulation Theory” završio je na broju jedan u Britaniji i to je šesti uzastoplni album benda koji se svrstao na prvo mjesto u Velikoj Britaniji. Njihov prethodni studijski album, “Drones”, osvojio je nagradu Grammy za najbolji rock album u veljači 2016., što je njihov drugi Grammy.  Od svog osnutka 1994. godine Muse su objavili osam studijskih albuma koji su prodani u više od 20 milijuna primjeraka širom svijeta. Muse su široko priznati kao jedan od najboljih bendova uživo na svijetu i osvojili su brojne glazbene nagrade, uključujući dvije nagrade Grammy, jednu Američku glazbenu nagradu, pet MTV Europe glazbenih nagrada, dvije Brit nagrade, deset NME nagrada i sedam Q nagrada.

Najavom novog headlinera Nova Rock festival javlja kako su ponovno u prodaji dnevne propusnice, odnosno NR21 ulaznice, a mogu se nabaviti na Musicticketu te u svim poslovnicama oeticketa i njihovim prodajnim mjestima.

Nova Rock festival bit će održan od 2. do 5. lipnja 2021. godine na Pannonia Fieldsu u austrijskom Nickelsdorfu.

Foto: Jeff Forney