Katy Perry objavila dugoočekivani album “Smile”
28. kolovoza 2020.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Katy Perry objavila dugoočekivani album “Smile”

Američka glazbenica Katy Perry objavila je iščekivani album „Smile“. Novo studijsko izdanje stiže nakon niza zapaženih singlova i spotova, koji su tijekom godine dali naslutiti kreativan smjer u kojem će Katy nastaviti svoju karijeru.

Objavi njenog novog studijskog izdanja prethodilo je otkrivanje naslovnog singla, koji je objavljen u srpnju i koji za Katy ima veliko značenje: „Pjesma ‘Smile’ nastala je dok sam prolazila kroz vrlo mračno razdoblje. Sada kad ju slušam mogu reći kako je odličan podsjetnik da sam se uspješno izborila za to da budem bolje. ‘Smile’ predstavlja tri energične minute nade“, otkrila je.

Na albumu se našlo 12 pjesama, a uz „Smile“ smo do sad imali priliku poslušati i singlove „Daisies“ „Never Really Over“ i „Harleys In Hawaii“. Poseban je uspjeh ostvarila „Daisies“, koja je do danas streamana više od 125 milijuna puta.

Katy Perry jedna je od najuspješnijih glazbenica današnjice. Nakon što je 2008. godine objavila izdanje „One of the Boys“, objavljen pod diskografskom kućom Capitol Records, prodala je više od 45 milijuna albuma i ostvarila 40 milijardi streamova. Osim glazbi, posvećena je i humanitarnom djelovanju. Imenovana je UNICEF-ovom ambasadoricom dobre volje, a 2016. godine dodijeljena joj je humanitarna nagrada Audrey Hepburn.

Foto: Christine Hahn