PRIČA IZ SL. BRODA: Snimili pjesmu kao klinci prije 16 godina, a sada je konačno i otkrili
29. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2566 Članci)
Podijeli

PRIČA IZ SL. BRODA: Snimili pjesmu kao klinci prije 16 godina, a sada je konačno i otkrili

Stiže nam zanimljiva glazbena priča iz Slavonskog Broda, a poslala ju je glazbenica Marina Zorić.

Pjesma “Moja soba” snimljena je prije 16 godina kada su Marina i njezin bratić Robert bili jako mali. U svemu im je pomogao Marinin otac, a pjesmu je uz tatu pisala i mama. Samo za ovu prigodu snimljen je i videospot s malim slatkicama, kako je to rekla Marina.

“Ovu pjesmu posvećujem svojim malim sestričnama Eleni i Nicole te svim mališanima koji su prisustvovali snimanju spota pošto je meni bilo jako lijepo prisjetiti se ove pjesme iz djetinjstva, a njima će dakako biti još ljepše kad za 10-ak godina vide svoje prve glazbeno umjetničke korake. Zahvaljujem svim prijateljima koji su doveli svoju djecu, našim fotografima Margareti Sedlarević i Daliboru Horvatu koji su zabilježili ove predivne trenutke, snimatelju Stjepanu Đakoviću, mom striki Dadi, frendici Andrei i Ireni na posuđenim instrumentima kao i gospodinu Goranu Stajiću koji nam je posudio instrumente iz svog music shopa “Forte”. Ova pjesma budi uspomene, a kasnije će buditi i još veće.”, napisala je Marina na svojem YouTube kanalu.

“Mama, tata viču mi sa vrata, spremaj sobu jer će biti rata! A ja imam svoja prava dok u sobi nered vlada”, dio je teksta pjesme “Moja soba” koju jednostavno morate poslušati jer dječja radost i igra raspoložit će vas i podsjetiti i na vaše dječje dane.