Večer novog vala uz koncert Denis & Denis u Boogaloou
31. kolovoza 2020.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Večer novog vala uz koncert Denis & Denis u Boogaloou

Sada pratim ritam tvoj…” pjevala je Marina Perazić davne 1984. godine. To su bile godine obilježene novim valom, zvucima syntheva, ekstravagantnim modnim izričajima i naravno hitovima koje su objavljivali Denis & Denis.

U petak 4.9.2020. u popularnom zagrebačkom klubu Boogaloo u sklopu večeri posvećenoj Novom valu nastupiti riječke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu s Marinom Perazić i Davorom Toljom! Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album “Čuvaj se!” spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80.e godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput “Program tvog kompjutera”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Oaza snova”, “Čuvaj se”, “Dio refrena” sada će se čuti i uživo.

Prije i nakon koncerta Tomi Phantasma i Robi vrtit će audio video hitove novog vala, new wavea, synth popa, popa osamdesetih s projekcijom na velikom platnu. Program će započeti u 20 sati, a koncert Denis & Denis u započeti 21 sat. Cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji te 60 kn na dan koncerta.