The Rolling Stones objavili reizdanje albuma “Goats Head Soup”
4. rujna 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

The Rolling Stones objavili reizdanje albuma “Goats Head Soup”

Legendarni Stonesi objavili su reizdanje albuma „Goats Head Soup“, na kojem su se našle pjesme koje su se u međuvremenu afirmirale kao veliki klasici suvremene glazbe.

Reizdanje albuma „Goats Head Soup” dostupno je u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinyl box set. Obožavatelji imaju priliku poslušati deset bonus pjesama, među kojima su se naći i tri donedavno  neobjavljene pjesme „Criss Cross“ te „All The Rage“ i „Scarlet“, na kojoj je gitaru odsvirao Jimmy Page.

Box setovi sadrže i „Brussels Affair“, live album od 15 pjesama snimljen 1973. godine za vrijeme koncerta u Belgiji. Na izdanju su se našli i klasici poput „Tumbling Dice“, „Midnight Rambler“ i „Jumping Jack Flash“. Uz navedena glazbena iznenađenja, dostupna je biti i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja sadrži fotografije te eseje čiji su autori Ian McCannNick Kent i Daryl Easlea.

Album „Goats Head Soup“ objavljen je 1973. godine te je ostvario velik uspjeh. Na izdanju se našla očaravajuća balada „Angie“, koja je po objavi sastavu osigurala najveći komercijalni uspjeh do tad. Uz nju, na „Goats Head Soup“ našle su se i „Dancing With Mr. D“, „Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)“, koje su se tijekom godina istaknule kao pravi rock klasici.

Foto: Mark Seliger