One Possible Option, predvodnici novog riječkog vala, objavili novi album “No King”
19. rujna 2020.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

One Possible Option, predvodnici novog riječkog vala, objavili novi album “No King”

One Possible Option već su s prvim singlom s novog albuma, All We Do Today, pobrali odlične kritike, ali i osvojili nekoliko top lista u Hrvatskoj.

Sada je stigao i album No King koji donosi pregršt snažnih gitara, žestokih vokalnih linija, angažirane tekstove i odličnu produkciju zbog čega ih možemo svrstati među predvodnike novog riječkog glazbenog valaAlbum donosi 12 pjesama, a ekskluzivno ga od sada možete preslušati na Spotifyju, dok će u petak, 25. rujna biti objavljen i na CD-u.

„Ovaj album posvećen je svim ljudima koji se bore za ono što je ispravno, a posebice prijatelju koji više nije s nama – Ivanu Bateliću Pipiju. Zbog takvih ljudi, te topline i i humora svijet postane ljepše mjesto za život“, rekli su članovi One Possible OptionaDeni Kasapović (vokal, programiranje i elektronika), Zdravko Kasapović Piggy (gitare), Edvin Nađ (bas) i Dejan Adamović Deva (bubnjevi).
Tekstove svih pjesama potpisuje Piggy, prijevod je radio Deni, dok su na glazbi i aranžmanima podijeljeno radili svi članovi benda. Album je sniman u vlastitom OPO studiju u Rijeci, a miks i mastering radio je Goran Kovač u svojem studiju u Splitu. Pjevač Deni Kasapović radio je grafičko rješenje omota, logo i sjajne ilustracije, dok je sjajne fotografije radio Filip Gržinčić.

U ponedjeljak će OPO promovirati i novi singl “Erase” koji se također nalazi na novom albumu, dok će u utorak premijerno biti prikazan i spot koji je radio Filip Gržinčić.

Iako ih je koronavirus spriječio da album izađe ranije ove godine i da ga promoviraju na pozornici, ovi genijalni Riječani redovito su održavali probe i tako se pripremali za ono što slijedi kad utjecaj globalne pandemije virusa splasne – energične koncerte po kojima su i postali poznati.

Album No King grupe One Possible Option poslušajte ekskluzivno na Spotifyju, a od petka, 25. rujna moći ćete ga kupiti po cijeni od 79 kuna.

Foto: Filip Gržinčić