Norveška DJ superzvijezda Kygo obradila “Hot Stuff” Donne Summer
20. rujna 2020.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Norveška DJ superzvijezda Kygo obradila “Hot Stuff” Donne Summer

Osim što je osvojio svijet svojim autorskim pjesmama, norveški DJ i producent zapravo je prvo postao poznat kao sjajni remikser.

Prvi put to je učinio s pjesmom “Sexual Healing” Marivna Gaya, a potom uslijedili Ed Sheeran i mnogi drugi. Prošle godine učinio je to s pjesmom “Higher Love” Whitney Houston, potom ove godine s “What’s Love Got to do With It”, a sada je na red došla kraljica disco glazbe Donna Summer i njezin najveći hit “Hot Stuff”. Ono što je napravio s novim remiksom zapravo je nastavak onoga što je radio i s prošlim remiksima, pri tome zdržavajući originalnu vokalnu liniju i dodavajući moderne elektroničke forme koji podižu još više energiju pjesme. Ponovno je koristio vocal chop efekt i svoje prepoznatljive synthove kako bi “Hot Stuff” što bolje došao do ušnih osjetila mlade publike, a starije generacije podsjetio na bezvremenski hit disco ere.

Kygo je za pjesmu objavio i videospot u kojem glumi glumačka postava tinejdžerske serije “Outer Banks”, Madelyn Cline i Chase Stokes.

Foto: Johannes Lovund