Drugi način najavili akustični koncert na terasi kluba Boogaloo
29. rujna 2020.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Drugi način najavili akustični koncert na terasi kluba Boogaloo

Zagrebačke rock legende Drugi način nastupit će u subotu 10.10.2020. nakon dužeg vremena u Zagrebu, na terasi popularnog kluba Boogaloo.

Drugi način su za ovaj koncert pripremili poseban akustični set, a koncert će zbog mjera Covid 19 biti sljedećeg karaktera. Drugi način je u dosadašnjih četrdeset i šest godina postojanja objavio četiri albuma i nekoliko singlova s kojima su stvorili kultni status i bend su s najdužim stažom na ovim prostorima. Njihov prvi album “Drugi način” objavljen 1975. slovi za jedan od najboljih ex-Yu rock albuma i prvi progresivni rock album na ovim prostorima, a posebnost mu daje i sviranje flaute lidera i vokala Branka Požgajca. 1982. izlazi njihov drugi album “Ponovo na putu”. Njihove pjesme “Lile su kiše”, “Stari grad”, “Carstvo samoće”, “Piši mi” i njihov najveći hit “Prođe ovaj dan” se i dandanas slušaju i često vrte na radio stanicama i obavezni su dio svakog tuluma uz akustičnu gitaru. Svoj posljednji album “Zgubidan” su objavili 2016. godine.

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta. U slučaju kiše koncert se seli u dvoranu Boogalooa.