London Grammar otkrili još jednu novu pjesmu, ali i detalje albuma koji izlazi početkom 2021. godine
2. listopada 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

London Grammar otkrili još jednu novu pjesmu, ali i detalje albuma koji izlazi početkom 2021. godine

London Grammar, britanski indie pop sastav, otkrio je novi singl “Californian Soil” i najavio novi studijski album koji će nositi isti naziv i bit će objavljen 12. veljače 2021. godine.

Ovaj britanski trio rekao je kako je ova pjesma bila presudna točna za bend pa su odlučili nazvati tako i treći studijski album.

Pjevačica Hannah Reid spominje članove benda, Dana Rothmana i Dota Majora, kao osobe koje su joj pomogle da pronađe snagu, ostavi prošlost iza sebe i posveti se vođenju benda. Inače, Hannah je na početku glazbenog puta patila od mizoginije, a sada govori kako je ona primitivna što je zapravo glavni razlog zašto je bilo teško promijeniti se.

“Ovaj album govori o stjecanju mog vlastitog života. Zamišljate da će uspjeh biti nevjerojatan. Tada to vidite iznutra i pitate se: ‘Zašto ne kontroliram ovu stvar? Zašto ne smijem imati kontrolu nad tim? I povezuje li to na bilo koji način to što sam žena? Ako da, kako to mogu učiniti drugačije?”, istaknula je Hannah.

Uz novi singl bend je otkrio naslovnicu albuma, ali i popis pjesama koje će se naći na njemu:

1. ‘Intro’
2. ‘Californian Soil’
3. ‘Missing’
4. ‘Lose Your Head’
5. ‘Lord It’s A Feeling’
6. ‘How Does It Feel’
7. ‘Baby It’s You’
8. ‘Call Your Friends’
9. ‘All My Love’
10. ‘Talking’
11. ‘I Need The Night’
12. ‘America’

Album su nakon dugo vremena najavili novom pjesmom “Baby It’s You”, da bi sada snimili i prvi video spot. Nedavno su se vratili i na BBC Radio 1 live lounge gdje su imali izvrstan session.