Poslušajte “Dobro je”, novu pjesmu Vinka Ćemeraša & Talvi Tuulija
10. listopada 2020.
Music Box (8352 Članci)
Podijeli

Poslušajte “Dobro je”, novu pjesmu Vinka Ćemeraša & Talvi Tuulija

Dva tjedna prije objave njihovog prvijenca „Na putu“, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli otkrili su potpuno novu pjesmu naziva „Dobro je“, koju autorski potpisuje Aljoša Šerić.

Time su slušateljima približili još jedan dio albumske cjeline, koja će u digitalnom i CD formatu biti objavljena 23. listopada, dok će LP format biti dostupan od 20. studenog. Fizička izdanja publici su u periodu prednarudžbe dostupna po povoljnijoj cijeni, a omogućen je i digitalni pre-save albuma. Materijal s albuma, osim kroz live izvedbe tijekom koncertnih nastupa, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli već su predstavili singlovima i videospotovima „Pelin i med”, „Samo da ti si tu“, i aktualnim „Nauči me”. Publika od sada na digitalnim glazbenim platformama ima priliku slušati i „Dobro je”, a uskoro će imati pristup još jednoj novoj pjesmi.

Za produkciju albuma “Na putu” zaslužan je Srđan Sekulović – Skansi, koji je i napisao većinu materijala. Uz njega, tri pjesme je kreirao i Aljoša Šerić, dok Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli autorski potpisuju dvije pjesme. Uz Vinka, cjelinu benda Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli čine Mateo Nikše na gitari, Mile Nikše za bubnjevima i Jakov Ramničer na bas gitari.

„Na putu” – popis pjesama:
1. Samo da ti si tu
2. Nauči me
3. Zrno i pijesak
4. Izgubiti neću dah feat. Petra Perišić
5. Dobro je
6. Dan po dan
7. Velika ljubav
8. A quiet storm for her
9. Pelin i med
10. Pinokio feat. Davor Gobac (live)

Foto: Mare Milin