Ariana Grande u novom spotu glumi predsjednicu SAD-a
24. listopada 2020.
Music Box (10729 Članci)
Podijeli

Ariana Grande u novom spotu glumi predsjednicu SAD-a

Popularna Ariana Grande objavila je novi singl “Positions” i otkrila pripadajući videospot u kojem tumači ulogu predsjednice SAD-a.

Riječ je o pjesmi kojom popularna pjevačica najavljuje istoimeno šesto studijsko izdanje, čiji datum objave još nije otkriven. Pop zvijezda je objavu pjesme na svojim društvenim mrežama potvrdila početkom tjedna, kad je predstavila i njegovu naslovnicu.

Pjevačica svojim obožavateljima nije otkrila sve detalje vezane uz nadolazeći album, ali je izjavila da će ga imati priliku poslušati već u listopadu. Uz snimanje svojeg novog izdanja, glazbenica je tijekom godine ostvarila i zapažene suradnje te je s Lady Gagom sudjelovala u kreiranju plesnog hita “Rain On Me”, a tijekom lockdowna otkrila je baladu “Stuck With U”, na kojoj joj se pridružio Justin Bieber. Obje su pjesme debitirale na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, a njihovi su spotovi osvojili i MTV Video Music nagrade.

Posljednji studijski album “Thank U, Next” Ariana je objavila 2019. godine. Izdanje je, među brojnim priznanjima, ostvarilo nominaciju za nagradu Grammy, a pjevačica je njime oborila i streaming rekorde i osvojila glazbene ljestvice u više od 15 zemalja.

Osim publike, navedenim je albumom osvojila i glazbenu kritiku; izdanje se našlo na brojnim popisima najboljih albuma prethodne godine, uključujući i na listama medija kao što su BBCNew York TimesNPRPitchforkBillboard i Rolling Stone.