Upoznajte marisol, autorski dvojac koji se predstavlja prvim singlom “Kontrol frik”
23. studenoga 2020.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Upoznajte marisol, autorski dvojac koji se predstavlja prvim singlom “Kontrol frik”

Iako autorski dvojac marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, donekle krije svoj identitet otkrili smo kako iza njega stoje gitarist Elementala i Kriesa Erol i Josipa.

Prvi singl, “Kontrol frik”, najavljuje prvi album i zapravo je njihova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično – elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana. Krajnji rezultat, osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.

„Kontrol frik“ prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.

Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine.