Tko je zapravo Little Miss Perfect? Možda baš ti.
25. studenoga 2020.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Tko je zapravo Little Miss Perfect? Možda baš ti.

Slovenski heavy rock bend XSKULL8 (hrvatskoj publici poznatiji kao ex-Captain Morgan’s Revenge) predstavlja svoj novi singl! Nakon već objavljenih “My Worst Enemy” i “Engine of Doom” na red je stigla i ne tako nevina, ali potpuno zavodljiva “Little Miss Perfect”.

Pjesmu, koja je svjetlost dana ugledala prije nekoliko dana, potpisuju gitarist Johnny koji je zadužen za instrumentale i frontmen Rok koji je napisao tekst. »Tekst sam počeo pisati sasvim drugačije nego što je ispalo na kraju. Želio sam napisati pjesmu o licemjernoj djevojci koja svima laže u lice kako je “sve to”: dobra djevojka koja to zapravo nije. U stvarnosti smo svi bar malo licemjerni i često vodimo dvostruki život. Jednostavno se ne možete ponašati na isti način pred roditeljima ili djecom kao pred pozornicom usred nekog velikog koncerta, ali to je u redu. Upravo me to potaknulo na razmišljanje. U redu je ako ste marljivi, u redu je ako se ponašate pristojno, idete u školu, ne pušite, ne pijete, ako ste obiteljski orijentirani… U redu je i ako se ne želite obvezati bilo kome ili čemu, ako želite živjeti svaki dan kao da vam je posljednji, ako ne želite djecu, ako vam putovanje znači više od kuće s hipotekom… Sve je u redu. I to je na kraju bila poruka ove pjesme. Ona je mala Gospođica Savršena u svakom smislu i slučaju. Dakle, pjesma personificira svakoga od nas. S jedne strane smo ljudi koji idu na posao, volontiraju, doprinose društvu na razne načine i žive prema normama, ali s druge strane, mi smo i “rokeri” i sve ono što ide uz to”, rekao je Rok.

Spot je snimljen u samo dva dana na dvije lokacije. “Produkcijski tim bio je vrlo učinkovit, tako da je sve išlo vrlo glatko. Svejedno moramo naglasiti da bez podrške naših prijatelja i obožavatelja ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Svatko je sjajno odradio svoj posao”, kaže Rok. “Pogledajte video i zamislite koji su nas kadrovi najviše puta trebali puta ponoviti. To je dio u kojem smo najviše uživali snimati”, dodaje Rok smijući se najzabavnijim trenucima sa seta.

Četiri člana benda obećavaju fanovima ono što najviše žele. “Novi album unosi novi, heavy i moderniji zvuk u našu rock’n’roll bazu. Zvuk koji je naš producent Matej Pečaver pronašao u nama zaista je ono što ovaj album treba. Glazba ima taj “it” faktor, znate o čemu se radi i to možete osjetiti duboko u sebi. Još uvijek plešemo negdje na razmeđi rocka i metala, samo što smo ovaj put malo više kliznuli u heavy smjeru. Svi se slažemo da će ovaj album biti nešto na što smo svi ponosni”, najavljuje Rok i u ime sva četiri člana benda zahvaljuje svima koji su sudjelovali u stvaranju novog materijala. “Željeli bismo zahvaliti Mateju Pečaveru, koji je bio s nama od samog početka. Već je pomogao u kreativnom procesu naših prvih demo snimaka, tako da smo na kraju stvorili proizvod kojim se svi možemo ponosno. Također, zahvaljujemo Mirror 2 Mirror Productionu za već četiri snimljena spota. Sjajna su ekipa i zadovoljstvo nam je raditi s njima. I na kraju, htjeli bismo zahvaliti svima koji su pomogli u snimanju, glavnim ulogama, sporednim ulogama, svima… Bez njih ovaj glazbeni video jednostavno ne bi postojao. Na kraju ne smijemo zaboraviti ljude koji su trenutno na margini i u teškoj životnoj situaciji zbog zabrane održavanja koncerata u Sloveniji. Bez njih bismo se sami morali nositi sa svakim malim detaljem: financijama, logistikom, zvukom, rasvjetom, promocijom (svime što je bendu potrebno da bi bio aktivan). Njima možemo zahvaliti što ćemo sigurno doći kući, imati nešto jesti i da će sve zvučati baš onako kako želimo. Hvala im!”

Captain Morgan’s Revenge započeo je kao trio u Novom Mestu koji je svoj je prvi koncert održao u prosincu 2015. Uskoro im se pridružio i četvrti član, a sadašnju postavu čine: Rok – vokal i gitara, Johnny- gitara, Nejc – bas i Klemen – bubnjevi. Prije dvije godine objavili su svoj debitantski live album “Queen of the Night”. Bend je svirao na svim važnijim mjestima u Sloveniji, a upisao je i nekoliko europskih nastupa. Zbog sitnih pravnih zavrzlama morali su promijeniti ime u XSKULLL8 pod kojim su u travnju ove godine izdali svoj prvi singl “Engine of Doom”.