z++ objavio dugoočekivano drugo studijsko izdanje “zauvijek”!
4. prosinca 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

z++ objavio dugoočekivano drugo studijsko izdanje “zauvijek”!

Osječanin z++ jedno je od najperspektivnijih imena trenutačne domaće scene, a upravo je objavio dugoočekivani drugi studijski album! Na albumu “zauvijek” našlo se 13 pjesama, a posebno se izdvajaju “MOSHPIT” i hit-singl “Ljeto već je gotovo”, s kojima je z++ krajem ovog ljeta, odnosno početkom jeseni, najavio drugo studijsko izdanje.

“Trap senzacija”, kako ovog mladog glazbenika nazivaju brojni domaći mediji, uz novi album predstavlja i video-spot za singl “svjetlo”, a dojma smo da sve više postaje “samo” senzacija s obzirom na sve raznovrsniji žanrovski izričaj.  Z++ nam je već svojim prvim albumom “18++” pokazao da može jednako dobro napisati trap banger kao i pop-hit, što ponovno potvrđuje i na albumu “zauvijek”. Tekst, glazbu i produkciju singla svjetlo, uostalom kao na svim pjesmama na albumu, potpisuje upravo z++, dok su za režiju i kameru za spot zaslužni Luka Matković i Marko Dalić.

Na albumu “zauvijek” z++ je radio godinu dana, a obzirom na reakcije kritike i publike na dosadašnje singlove, drugo studijsko izdanje ovog talentiranog glazbenika definitivno je prava poslastica za kraj godine. Na albumu se našao i singl “Moj svijet”, s kojim će z++ nastupati i na Zagrebačkom festivalu krajem siječnja sljedeće godine.