Rasplesana “Theresa May” u novom spotu Robbieja Williamsa
15. prosinca 2020.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Rasplesana “Theresa May” u novom spotu Robbieja Williamsa

Robbie Williams danas je objavio zabavan novi spot za aktualni singl  ‘Can’t Stop Christmas’, (Columbia Records/Menart) koji nam umjesto straha donosi nadu.

Spot dočarava duh razigranih stihova koji su odraz ove godine bez presedana, nepredvidive 2020. Osvrnuo se tako slavni pjevač i na Facetimes, Zoom i dezinfekcijska sredstva kao savršen božićni poklon, baš kao i na online kupnju te fizičku distancu: “Santa’s on his sleigh, but now he’s two metres away.”

Režiju spota potpisuje Dan Massie, a spot počinje tipičnom blagdanskom scenom u kojoj je Robbie kod kuće pored kamina i božićnog drvca. Kada upali TV, transformira se u premijera Borisa Johnsona koji se sa svojim savjetnicima obraća javnosti, a pridružuje im se i rasplesana  “Theresa May”. “Can’t Stop Christmas” je zabavna verzija tradicionalne božićne pjesme na kojoj je Robbie Williams radio s dugogodišnjim producentima – Guyem Chambersom i Richardom Flackom.

Robbiejev prvi božićni album ‘The Christmas Present’ (2019.) uključuje originalne pjesme i obrade božićnih pjesama, a među gostima na albumu su: Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum and Tyson Fury.

Robbie Williams je jedan od najnagrađivanijih glazbenika. Među top 100 najprodavanijih albuma u britanskoj povijesti je čak 6 njegovih, ima 80 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, 14 #1 singlova i 18 nagrada BRIT Awards – više nego bilo koji glazbenik u povijesti.

Foto: Leo Baron