Vratio se Ed Sheeran i uljepšao nam Božić s novom pjesmom “Afterglow”
22. prosinca 2020.
Music Box (9729 Članci)
Podijeli

Vratio se Ed Sheeran i uljepšao nam Božić s novom pjesmom “Afterglow”

Nakon što je na prošli Badnjak najavio kako će uzeti pauzu od društvenih mreža kako bi putovao, pisao i čitao sve dok ne dođe vrijeme za povratak, Ed Sheeran je sada odlučio spasiti mučnu 2020. godinu i svojim fanovima pred Božić pokloniti novu, samostalnu pjesmu “Afterglow” uz prateći ‘one take’ performans video.

“Bok ekipa. Afterglow je pjesma koju sam napisao prošle godine i koju sam htio izdati za vas. To nije najavni singl idućeg albuma, već samo pjesma koju volim, a nadam se i vi. Uživajte! Želim vam sigurne i sretne blagdane i Novu godinu”, izjavio je Ed na svojim društvenim mrežama te naglasio kako se sada vraća svojim očinskim obavezama s obzirom da je u rujnu ove godine postao ponosni tata kćerkice Lyre Antarctice koju ima sa suprugom Cherry Seaborn.

Ed Sheeran, nedavno predstavljen kao najstreamaniji britanski glazbenik u 2020. u Velikoj Britaniji, napisao je pjesmu s Davidom Hodgesom i Fredom Gibsonom (koji je također producirao pjesmu zajedno sa Sheeranom). Za ko-produkciju zaslužan je PARISI.

Podsjetimo kako je prije točno godinu dana Ed pojasnio da mu je The Divide era i turneja promijenila život na toliko puno načina te da je osjetio potrebu da nastavi s istraživanjem uz obećanje da će se vratiti s novom glazbom kada za to dođe vrijeme i proživi nešto više o čemu bi mogao pisati.

Foto: Mark Surridge