Arnold Schwarzenegger iznenadio kolege sa seta za 30 godina “Policajca iz vrtića”
26. prosinca 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Arnold Schwarzenegger iznenadio kolege sa seta za 30 godina “Policajca iz vrtića”

Godine 1990. Arnold Schwarzenegger glumio je policajca koji je nakratko postao učitelj u vrtiću kako bi otkrio trag kriminalca koji je pušten iz pritvora.

Ova akcijska komedija mnogima je prirasla srcu, iako ima tek osrednju ocjenu na IMDb-u, ali se rijetko propušta na televiziji. Ovaj film slavi 30 godina od nastanka, a tim povodom Yahoo Entertainment u live videu okupio je šestero tadašnje djece koja su sudjelovala na setu filma i nisu uopće imala pojma da će se na videopozivu pojaviti i Mr. Kimble, odnosno njihov “učitelj” kojeg je glumio Arnold Schwarzenegger.

U videu možemo vidjeti Krystle i Tiffany Mataras k0je su glumile Tinu i Rinu, Briana Wagnera koji je glumio Williama, Christiana Cousinsa koji je glumio Dominica, Mika Hughesa koji je glumio Josepha i Adama Wylieja koji je glumio Larryja. Inače, neki od njih su nastavili biti dio showbiznisa, neki od njih su se okrenuli drugim karijerama, ali jedno dugo vrijeme uopće nisu bili u kontaktu s Arnoldom. Stoga, novi susret je bio iznimno emotivan, a možete ga pogledati na 35. minuti i 26. sekundi.