Neno Belan nakon 199 ljubavnih i “Kavane” na Zagrebačkom festivalu predstavlja pjesmu “Teško je”
23. siječnja 2021.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Neno Belan nakon 199 ljubavnih i “Kavane” na Zagrebačkom festivalu predstavlja pjesmu “Teško je”

Nakon 199 ljubavnih i “Kavane”, dobili smo i pjesmu koja govori o određenom psihološkom problemu koji nailazimo kod mnogih ljudi, a koja u ovim vremenima posebno dolazi do izražaja – dvoličnosti, poručuje Neno Belan o novoj pjesmi u reggae maniri “Teško je”, koju će predstaviti na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala.

Nastala u suradnji s Ines Prajo, pjesma je potaknuta njihovom prethodnom zajedničkom suradnjom slične tematike za pjesmu koju su radili za kazališne daske, a kako kažu – sada im se činilo ispravnim tu ideju pretvoriti u pop pjesmu i ogoljeti taj trenutak u kojem živimo na ovaj način.

”Iz različitih uzroka i pobuda, sve više ljudi živi lažnim životima, počevši od profila na mrežama pa do skrivanja vlastitih nedostataka, neuspjeha, slabosti – osobnosti uopće. S druge strane imamo pandemiju zbog koje se bukvalno skrivamo jedni od drugih. S tom razlikom da ćemo se maski koje nas štite od bolesti jednom riješiti, ali ovih koje si sami stavljamo – teško” – poručuje o pjesmi autorica Ines Prajo.

Glazbu i produkciju potpisuje Neno Belan, u čijem je studiju Garaža u Rijeci pjesma i snimljena, a u aranžiranju mu se pridružio Vedran Križan.

Foto: Nikola Knežević