Dua Lipa lansirala singl “We’re Good” u pratnji spota inspiriranim Titanicom
12. veljače 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Dua Lipa lansirala singl “We’re Good” u pratnji spota inspiriranim Titanicom

Dua Lipa je startala 2021. godinu izbacivanjem novog novcatog singla “We’re Good”. Pjesma je pronašla  svoje mjesto na svježe objavljenom deluxe izdanju albuma “Future Nostalgia – Moonlight Edition”, izdanju na kojem su se našli i novi singlovi “Not My Problem” feat. JID i “If It Ain’t Me”.

“We’re Good” je izašao u pratnji spota inspiriranim filmskim klasikom “Titanic”, a pjesma govori o vezama koje imaju sretan završetak. Neka vam glavom ne prolaze prljave aluzije kada kažemo sretan završetak jer se Dua Lipa nije na to referirala, već na prekide koji su prošli u prijateljskom tonu, punom međusobnog poštovanja. Spot za pjesmu pogledajte u nastavku.

Inače, “Future Nostalgia – Moonlight Edition” nastavak je uspješne sage “Future Nostalgia”, drugog albuma Due Lipe koji je prodan u 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Osim jednog od najistaknutijeg albuma prošle godine, Dua Lipa je u 2020. iza sebe ostavila remixano izdanje “Club Future Nostalgia”, a k tome je udružila snage i s legendarnom Kylie Minogue u posebnom izdanju njene pjesme “Real Groove (Studio 2054 Remix)”.

Dakako, nemoguće je nabrojati sve uspjehe koje je britansko-kosovska glazbenica nanizala u posljednje vrijeme. Unatoč tome, ipak ćemo nabrojati još neke od uspjeha u moru priznanja i rekorda koje Dua Lipa ima u svojoj kolekciji.

Iza sebe ima 6 nominacija za Grammy, dva zlatna glazbena kipića već joj stoje u vitrini, obara rekorde slušanosti na streaming servisima, čemu u prilog ide podatak da je Dua Lipa prva pjevačica čija su četiri singla preslušana više od milijardu puta na Spotifyju. Rekordi nisu prisutni samo na digitalnim platformama, već i na radio postajama u gotovo svakom kutku svijeta.