Marisol nas pozivajuu svoj plesni i melankolični svijet mango popa
19. veljače 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Marisol nas pozivajuu svoj plesni i melankolični svijet mango popa

Novi glazbeni dvojac marisol objavio je live izvedbu pjesama kojima pozivaju u svoj plesni i melankolični svijet mango popa.

U želji da zasviraju i da ih malo bolje upozna, dvojac predstavlja četiri live izvedbe pjesama s njihovog nadolazećeg albuma prvijenca imena “Žene mape”. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o pjesmama “Žene mape”, “Mango”, “Pasivna agresija” i “Kontrol frik”.

“U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio-vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje ovaj duo.

Video je snimljen u siječnju u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru. Redateljica je Nikica Zdunić, za snimanje je bio zadužen Vjeko Palinić, audio mix potpisuje Igor Ivanković, dok je Mario Monga Gamulin izvršni producent. Ovaj video uradak ili točnije glazbeni film, prethodi i novom singlu “Pasivna agresija” koji će biti objavljen u srijedu 24. veljače. Bit će to drugi singl izdvojen s debitantskog albuma “Žene mape” zakazanom za proljeće.

Nakon hvaljenog prvog singla “Kontrol frik”, kojeg prati i sjajan spot, marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop. Akustične gitare i glas duo je upakirao u retro akustično – elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana.