DJ Kameny objavio album prvijenac jednostavnog naziva “Album”
6. ožujka 2021.
Music Box (8394 Članci)
Podijeli

DJ Kameny objavio album prvijenac jednostavnog naziva “Album”

Prvi studijski album, jednostavnog naziva “Album”, Tomislav Jelić, umjetničkog imena Kameny najavio je pjesmom “Ovo je ljubav” ostvaren u suradnji s Vannom, jednom od naših najboljih glazbenica i vokalistica.

Album izlazi u javnost za Dan žena, sretan sam, prije svega zbog činjenice što upravo Vanna i pjesma “Ovo je ljubav” najavljuje album” rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production.

Uz “Ovo je ljubav”, nove pjesme koje se nalaze na “Albumu” nastale su u suradnji s poznatim izvođačima poput Nikole Marjanovića, Igora Drvenkara te mladih i talentiranih pjevača Ive Ćurić, Dore Vestić , Barbare Dautović i Gregora Klarića – Greg.

Kao bonus track izdvojeni su remiksevi poznatih hitova “Kad smo se voljeli” Vanne“Mijenja se vrijeme” Nine Badrić“Uvijek dio mene” Borisa Štoka i “Iz pepela” Nikole Marjanovića.

Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim Kameny surađuje još od 1997. godine. Kameny, nekadašnji DJ i osnivač grupe Colonia, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima kao i s autorima Marinom i Danielom Hojsakom.

“Album”, DJ Kamenog sa sedamnaest novih plesnih hitova odličan je glazbeni “alat” koji će sasvim sigurno pop glazbu odvesti u radijske top liste, a nadamo se uskoro i na plesne podije.