Kings of Leon objavili osmi studijski album
9. ožujka 2021.
Music Box (9729 Članci)
Podijeli

Kings of Leon objavili osmi studijski album

„When You See Yourself“, novi je album banda Kings of Leon. To je osmi studijski album ovog Grammyjem nagarađivanog rock benda koji se može pohvaliti i multiplatinastim nakladama.

„When You See Yourself“ (RCA Records/Menart), snimljen je u Nashvilleu, Blackbird Studios, a producirao ga je također Grammyjem nagrađivani Markus Dravs. Album je već dobio odlične kritike, a kritičare su među ostalim oduševili gitaristički rifovi. Izlazak albuma prati i novi spot „Stormy Weather“.

Jedna od posebnosti koja prati ovo izdanje je to da je Kings of Leon objavio album kao NFT, nezamjenjivi token „NFT Yourself“. Taj revolucionarni token će otključati posebne pogodnosti kao što su limitirane edicije vinila ili prvi red na budućim koncertima. Prihod od dvije ponude iz kolekcije ide u dobrotvorne svrhe, odnosno za „Live Nation’s Crew Nation Fund“. Kolekcija je nastala u suradnji s „Night After Night“, a dostupna je na platformi YellowHeart – prvoj društveno odgovornoj platformi za prodaju ulaznica i pioniru brzorastućeg trenda NFT-a koji osnažuju umjetnike da prodaju kolekcionarske proizvode izravno svojim obožavateljima.

(NFT, nezamjenjivi token je poseban kriptografski generirani token koji koristi blockchain tehnologiju za povezivanje s jedinstvenim digitalnim sredstvom koje se ne može replicirati.)

Popis pjesama:

 1. When You See Yourself, Are You Far Away
 2. The Bandit
 3. 100,000 People
 4. Stormy Weather
 5. A Wave
 6. Golden Restless Age
 7. Time in Disguise
 8. Supermarket
 9. Claire and Eddie
 10. Echoing
 11. Fairytale