Lana Del Rey objavila album “Chemtrails over the Country Club”
22. ožujka 2021.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Lana Del Rey objavila album “Chemtrails over the Country Club”

Na radost brojnih fanova diljem svijeta, Lana Del Rey objavila je magičan i iščekivani novi studijski album “Chemtrails Over The Country Club”!

Riječ je o njenom sedmom po redu studijskom izdanju koji je popraćen i predstavljanjem videospota za pjesmu “White Dress” koja ujedno otvara ovaj album. Prateći video redateljski potpisuje Constellation Jones, a inspiriran je djelima Davida Lyncha. Pjesma je ujedno i treći po redu singl s albuma, nakon što su kao najavni singlovi objavljene naslovna “Chemtrails Over The Country Club” i “Let Me Love You Like A Woman”.

Album donosi ukupno 11 pjesama, koje autorski potpisuju Lana Del Rey i Jack Antonoff. Osim originalnih novih pjesama, na albumu se nalazi i cover pjesme “For Free”, jednog od klasika Joni Mitchell, koju uz Lanu izvode i Zella Day i Weyes Blood. Osim ovih gostovanja, na albumu joj se pridružila i Nikki Lane u pjesmi “Breaking Up Slowly“.

Također, fanovi su ostali ugodno iznenađeni i najavom još jednog studijskog izdanja. Tek što je predstavila “Chemtrails Over The Country Club”, Lana Del Rey je otkrila kako uskoro stiže još jedan novi album – naslova “Rock Candy Sweet” izdanje će biti objavljeno (već!) 1. lipnja!

Ovo će za Lanu Del Rey biti treće po redu studijsko izdanje u periodu manje od dvije godine; podsjećamo, 2019. objavila je hvaljeni album “Norman Fucking Rockwell!”, zatim je uslijedio netom objavljeni “Chemtrails Over The Country Club”, a za svega par mjeseci stiže nam i “Rock Candy Sweet”.

Chemtrails Over The Country Club – popis pjesama:
1. White Dress
2. Chemtrails Over The Country Club
3. Tulsa Jesus Freak
4. Let Me Love You Like A Woman
5. Wild At Heart
6. Dark But Just A Game
7. Not All Who Wander Are Lost
8. Yosemite
9. Breaking Up Slowly (ft. Nikki Lane)
10. Dance Till We Die
11. For Free (ft. Zella Day & Weyes Blood)