Maja Posavec live stream koncertom promovirat će novi album
4. travnja 2021.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Maja Posavec live stream koncertom promovirat će novi album

Jedinstvena Maja Posavec uskoro će objaviti novi studijski album “Bye bye Saturn” i uz njega održati live stream koncert.

Tom prigodom Maja će ekskluzivno izvesti nekoliko pjesama s albuma, a sve počinje u srijedu 7. travnja u 19 sati i 30 minuta na Facebook stranici Maje Posavec.

“O njemu sam promišljala, kratila ga i širila, šiljila i o njem’ pilila zadnje tri godine, bio je dio moga svega, a sada ga prepuštam…Radila sam ga s producentom Višesalvom Labošem, a od velike pomoći bio je stalni glazbeni suradnik i prijatelj Ivan Kapec. Mnogi talentirani glazbenici dali su svoj doprinos u studiju na nekoj od ovih 11 pjesama. ‘Bye bye Saturn’ zato što je Saturn planet učenja, odricanja i strpljenja, ove pjesme su prošle korz sve te faze da bi se na kraju osamostalile, pronašle svoje mjesto, prihvatile svoju pjevačicu i pozdravile svog učitelja, bye bye Saturn! Hello hello friend”, kaže Maja o albumu koji će 7. travnja biti objavljen na streaming servisima, a potom će negdje u jesen objaviti album i na vinilu.