Natali Dizdar rasprodala koncert u Laubi, dodan još jedan datum!
13. travnja 2021.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Natali Dizdar rasprodala koncert u Laubi, dodan još jedan datum!

Samo dva tjedna nakon što je najavljen koncert Natali Dizdar u Laubi – sve su ulaznice za datum 24.4. rasprodane. No, zbog velikog interesa publike u prodaju su puštene ulaznice za još jedan datum – nedjelju 25. travnja.

Natali i njezin bend izvest će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti brojna iznenađenja. Bit će ovo prilika da Natali izvede i svoj novi singl “Kad mislim na to”, ali i pjesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI. Omiljena zadarska pjevačica sa zagrebačkom adresom ne može dočekati da stane pred svoje obožavatelje i priušti im glazbenu poslasticu koju će dugo pamtiti. Koncert će se održati u dvorištu Laube, a sva su mjesta sjedeća.

Ne čudi interes publike za zadarsku pjevačicu s obzirom na činjenicu da njezin novi hit singl – Kad mislim na to ne silazi s vrha radijskih top ljestvica. Pjesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik, a za odličan video spot u maniri ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentirani redatelj Dinko Šimac.

“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na ljeto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu.” objašnjava nam Natali kako je pjesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme jer sam htjela vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP. ”
Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a.
“Pjesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pjesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak – rekla nam je Natali koja ne može dočekati da dva dana zaredom stane pred publiku u zagrebačkoj Laubi.

Organizator se obavezuje pridržavati se svih epidemioloških preporuka, a od posjetitelja očekujemo isto.

Foto: Boris Ščitar