Moondance Festival otkrio headlinere osmog izdanja koje uključuje čak pet događaja
18. travnja 2021.
Music Box (10568 Članci)
Podijeli

Moondance Festival otkrio headlinere osmog izdanja koje uključuje čak pet događaja

Moondance Festival 2021 Ltd objavio je headlinere za osmo izdanje koje uključjuje čak 5 događaja!

Osim dvije glavne večeri 30. i 31. 7. ove godine u trogirskoj kuli Kamerlengo, ekipa iza Moondance Festivala pripremila je Warm Up, Pirate Boat, kao i službeni After Party.

Ako je nekad i bila tajna, veza između Moondancea i Berlina je danas sve osim toga. Moondance, vodeći i nagrađivani regionalni underground techno festival, i Berlin, glavni grad techno muzike, odavno se javno vole.

Saradnja s najznačajnijom institucijom techna, klubom Tresor, počela je još 2016. kada je ekipa Moondance Festivala organizovala prvo Tresor gostovanje u Hrvatskoj povodom 25 godina kluba. Sljedeća godina donijela je Tresor na Moondance što traje i danas. Ovogodišnje izdanje donosi čak 5 berlinskih headlinera od kojih troje predstavljaju boje Tresora.

CYRK – live (Berlin)  // Handmade (Tresor / Same Bitches/ Berlin)  // Madalba (Tresor / Berlin)  // Pascal Hetzel (Berlin)  // The Analogue Cops – live (Tresor / Berlin)

Moondance festival je dobitnik brojnih priznanja i nagrada među kojima se ističu nagrade za najbolji hrvatski techno festival i najbolji boutique festival. Čuveni magazin Forbes ga je proglasio za jednog od sedam festivala koji se moraju posjetiti. Moondance je intenzivna čulna avantura za svakog posjetitelja i san svakog technoljupca. Savršena kombinacija prošlosti, sadašnjosti i budućnosti techna u čarobnom ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo.

Epidemiološke mjere!

Moondance je jedan od rijetkih eeropskih događaja koji je dobio dozvolu za prošlogodišnje održavanje. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera Festival je u reduciranom obliku uspješno održan uz pohvalu HZJZ.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica s aktualnim proljetnim popustom od 30% na Extreme Pass za svih 5 događaja dostupan je online.