Massimo za Dan grada Pule u Istarskom narodnom kazalištu
21. travnja 2021.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Massimo za Dan grada Pule u Istarskom narodnom kazalištu

Povodom obilježavanja Dana grada Pule, u srijedu 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu nastupit će poznati glazbenik Massimo.

Massimo je krajem 2019. godine održao niz od devet koncerata kojima je obilježio petnaest godina od izlaska albuma Vještina. Koncerti su snimljeni i objavljena je ekskluzivna ploča Vještina Boutique koju će Massimo u pratnji trija promovirati upravo 5. svibnja s početkom u 20:00h.

U pratnji Ive Popeskića, Elvisa Stanića i Henryja Radanovića Massimo će izvesti pjesme s albuma Vještina kao i neke od svojih najvećih hitova u novim aranžmanima. Pjesme Olivera, Arsena, Gibonnija, Jure Stublića, Indexa, Bijelog Dugmeta oživile su u raskošnom akustičnom obliku zahvaljujući Massimovom neponovljivom glasu, karizmi, strasti prema glazbi te besprijekornom muziciranju njegovog benda.

Zbog trenutne situacije s pandemijom COVID-19, svega stotinjak građana i građanki Pule imat će priliku prisustovati ovoj glazbenoj poslastici.

S obzirom da je ovaj koncert, kao i svake godine, poklon Grada u povodu obilježavanja Dana oslobođenja grada Pule, zainteresirani se mogu javiti od ponedjeljka, 26. travnja na blagajni INK od 10 do 13h sati radi preuzimanja besplatnih ulaznica uz napomenu da jedna osoba može maksimalno preuzeti dvije ulaznice.

Nastavak je to niza koncerata, jedanaesti po redu, koji se održavaju povodom Dana Grada na inicijativu novinara Daniela Sponze, na kojima su do sada na svojim obljetničkim programima odnosno koncertima nastupali brojni istarski glazbenici. Ekskluzivni koncert za Dan grada Pule održat će se u INK, a organizator se obvezuje da će poštovati sve upute Stožera civilne zaštite i predložene epidemiološke mjere.

Foto: Walter