Ikone Južne Kalifornije, The Offspring, nakon 9 godina objavile novi album
25. travnja 2021.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Ikone Južne Kalifornije, The Offspring, nakon 9 godina objavile novi album

The Offspring su jedan od najprodavanijih punk rock bendova svih vremena, a nakon dugih 9 godina obradovali su obožavatelje novim, desetim studijskim albumom “Let The Bad Times Roll” (Concord Records)

Nova je glazba napisana i snimljena tijekom posljednjih nekoliko godina na raznim lokacijama. Po treći put surađivali su s legendarnim rock producentom. Već pljušte sjajne kritike na album pa je Kerrang! napisao da je ovaj album dobrodošao povratak benda koji nesumnjivo čine ovaj svijet sve sjajnijim, a Rolling Stone rekao je kako je ovo povratak njihovoj potpisanoj mješavini bezobzirnog pop-punka i ironije s rašljastim jezikom.

Legende i inovatori punk rock scene južne Kalifornije, The Offspring, prodali su više od 40 milijuna albumi širom svijeta, osvojili su nebrojene nagrade i nastupili na više od 500 koncerata samo u posljednjem desetljeću. Njihova glazba imala je trajni utjecaj na film, televiziju i videoigre, ali bend je svoj fokus usmjerio na novi album. Bend čine pjevač Dexter Holland, gitarist Noodles, bubnjar Pete Parada i basist Todd Morse.

Foto: Daveed Benito