“Ništa glazba, samo karanje” – AntiValentinovo #6 ove godine u svibnju
7. svibnja 2021.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

“Ništa glazba, samo karanje” – AntiValentinovo #6 ove godine u svibnju

Čekali smo, čekali i dočekali! Omiljeni i najposebniji zagrebački glazbeni festival koji se tradicionalno organizira u veljači, svoje šesto izdanje održat će 21. i 22. svibnja na krovu garaže Tuškanac!

Za točno dva tjedna, u totalno promijenjenim okolnostima i izvedbi, konačno će se nadoknaditi izgubljeno! Dva dana zaredom, na novoj lokaciji i uz četiri benda (pro)slavit ćemo ljubav i život i glazbu! Turbulentna i neizvjesna protekla godina pokazala nam je da se sve može, doslovce preko noći, preokrenuti za 360 stupnjeva, a istovremeno potvrdila činjenicu da bez glazbe ne možemo. Iako je ovogodišnji prigodni slogan “Ništa glazba, samo karanje!”, glazba će se itekako čuti!

U petak 21.05., na krov garaže Tuškanac prvi se penju ambasadori pozitivnih vibracija, naš reggae roots bend Brain Holidays, nakon kojih stage preuzimaju Psihomodo pop, a subotnju večer započet će opaka rock petorka Donkey Hot nakon kojih slijedi spektakl uz omiljene Let 3.

“Vidimo se u velikom broju, da čupamo pičku novom korona soju!” – poručuje Čupač #1 – Damir Martinović Mrle!

Festival će se održati u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a u prodaju je pušteno svega 350 ulaznica dnevno. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 100 kuna dok je festivalska u prodaji po 170 kuna.

SATNICA:
PETAK 21.5.21. // BRAIN HOLIDAYS & PSIHOMODO POP
vrata | 19:00
početak koncerta | 19:30

SUBOTA 22.5.21. // DONKEY HOT & LET 3
vrata | 19:00
početak koncerta | 19:30

Foto: Samir Cerić Kovačević