Svjetska DJ imena dolaze ovog ljeta u Zagreb – na Jarun stiže novi festival Let the Music Be Free
11. svibnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Svjetska DJ imena dolaze ovog ljeta u Zagreb – na Jarun stiže novi festival Let the Music Be Free

Pod nazivom Let the Music Be Free krajem kolovoza održat će se prava glazbena poslastica za istinske zaljubljenike u elektroniku, ali i sve one željne dobrog provoda, ‘feel good’ atmosfere i ‘muvinga’, što nam unatrag gotovo godinu i pol dana svima već itekako nedostaje.

Jedna od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu – jezero Jarun – postat će tako 21.8. velika pozornica na otvorenom za više od 40 DJ-a iz cijelog svijeta, ali i must-go destinacija za spektakularnu zabavu.

Sve je započelo krajem 2019. godine u najpoznatijem party gradu na svijetu – Las Vegasu – kada je ekipa iz zagrebačke event agencije Playbox organizirala Vegas Electric Parade, koji je vidjelo više od 80.000 ljudi. Nakon što je pandemija koronavirusa poremetila planove daljnjeg održavanja festivala u Las Vegasu, ekipa iz Playboxa odlučila je nastaviti priču upravo u svom gradu, čime su postavili Zagreb na ekskluzivnu ljestvicu svjetskih party destinacija. Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, tijekom trajanja festivala oko jezera će kružiti 6 pokretnih pozornica, na kojima će se izmjenjivati DJ-i. Posjetitelji će moći birati žele li ostati na istoj lokaciji i vidjeti sve izvođače ili u povorci pratiti svog omiljenog DJ-a. Parada će službeno započeti u 12 sati, a cijeli festival će trajati do ranih jutarnjih sati idućeg dana.

Na pozornicama LMF festivala izmijenit će se više 40 DJ-a. Sa zalaskom sunca party kamioni-pozornice se zaustavljaju, a provod se nastavlja na najvećoj pozornici nastupima nekih od uistinu najvećih DJ imena današnjice, kao što su Marco Carola, Luciano, Claptone i mnogi drugi. Osim vrhunske elektroničke glazbe posjetitelje očekuje i odličan popratni program, poput live slikanja grafita, izložbe električnih automobila, slasni food corneri, chillout zone i još mnogo toga.

Early bird ulaznice danas su puštene u prodaju, a cijene se kreću od 160 do 750 kuna.