Stole izbacio “Čuvare grada” – drugi singl s novog albuma “Sve su to rime”
12. svibnja 2021.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Stole izbacio “Čuvare grada” – drugi singl s novog albuma “Sve su to rime”

Stole ne miruje – izbacio je novi singl i spot. “Čuvari grada” posveta su njegovom gradu, drugi najavni singl s novog studijskog albuma “Sve su to rime” koji će u izdanju Croatia Recordsa biti objavljen 15. listopada.

“Želja mi je bila napraviti pjesmu posvećenu baš Bad Blue Boysima koje smatram čuvarima grada, prvom linijom spasa našeg dragog Zagreba, bilo da je riječ o potresima, poplavama, požarima ili bilo kojim nedaćama u kojima se naš grad nađe. Ljubav prema Zagrebu već je opjevana kroz desetak mojih singlova, ali ova je specifična jer sam dobio podršku naših čuvara grada”izjavio je Stole povodom nove pjesme koja se od objave nalazi u YouTube trendingu.

Osim rada na novom albumu, Stole je pokrenuo i svoj podcast imena 100KAST u kojem svake nedjelje ima drugu zanimljivu temu i gosta, a sve možete pratiti na Stoletovom službenom YouTube kanalu. U jednom od izdanja podcasta 100KAST ugostio i Hiljsona Mandelu iz KUKU$ klana te najavio zajedničku pjesmu koja će svjetlo dana ugledati sredinom lipnja, “Bog zna”.