Lady Gaga objavila alternativnu verziju slavljeničkog albuma “Born This Way”
26. lipnja 2021.
Music Box (11018 Članci)
Podijeli

Lady Gaga objavila alternativnu verziju slavljeničkog albuma “Born This Way”

Povodom obilježavanja deset godina od objave utjecajnog albuma „Born This Way“, Lady Gaga je objavila njegovo posebno izdanje s alternativnim verzijama hitova kao što su „Marry The Night“, „Judas“ i „The Edge Of Glory“!

Uz 14 pjesama koje su se našle na originalu, „Born This Way The Tenth Anniversary“ donosi i šest alternativnih verzija hitova s albuma koje su reinterpretirali drugi izvođači. Među njima se našla i Kylie Minogue koja je sudjelovala u kreiranju posebne verzije hita „Marry The Night“, a publika je uoči objave posebnog izdanja „Born This Way“ imala priliku poslušati i „The Edge Of Glory“ u izvedbi britanske pop senzacije Years&Years.

Posebno je priznanje ovom utjecajnom pop albumu odao kalifornijski grad West Hollywood, koji je 23. svibnja proglasio Born This Way danom, a američkoj je glazbenici tada dodijeljen i ključ grada. „Svi zaslužujemo sreću i radost. Zaslužujemo pravo na inspiriranje tolerancije, prihvaćanja i slobode“, izjavila je Lady Gaga tijekom ceremonije.

Utjecajna je pjevačica nedavno obilježila i godinu dana od objave studijskog albuma „Chromatica“, koji se našao na vrhu Billboard Top 200 ljestvice i među čijim su se singlovima našli hitovi „Stupid Love“ i „Rain On Me“, duet s Arianom Grande.

Popis pjesama:

CD1

„Marry the Night”
„Born This Way”
„Government Hooker”
„Judas”
„Americano”
„Hair”
„Scheiße”
„Bloody Mary”
„Bad Kids”
„Highway Unicorn (Road to Love)”
„Heavy Metal Lover”
„Electric Chapel”
„Yoü and I”
„The Edge of Glory“

CD2

„Marry the Night” – Kylie Minogue
„Judas” – Big Freedia
„Highway Unicorn (Road to Love)” – The Highwomen (ft. Brittney Spencer & Madeline Edwards)
„Yoü and I” – Ben Platt
„The Edge of Glory” – Years & Years
„Born This Way (The Country Road Version)” – Orville Peck

Foto: Nick Knight