FOTOGALERIJA: Nina Badrić dvosatnim nastupom rasplesala Opatiju
3. srpnja 2021.
Music Box (10004 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Nina Badrić dvosatnim nastupom rasplesala Opatiju

“Hvala vam na ovoj predivnoj ljetnoj večeri, volim vas”, rekla je Nina Badrić u petak, 2. srpnja nakon fantastičnog dvosatnog koncerta na opatijskoj Ljetnoj pozornici nakon što ju je publika vraćala jer im je i to bilo malo

. Jer upravo nezaboravnu večer ispunjenu emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom poklonila je Nina publici nakon godinu i pol dana bez koncerata. Ova velika glazbenica je od prve pjesme stvorila nevjerojatnu atmosferu te su rijetki bili oni koji su ostali sjediti. Osjećala se spremnost publike koja je dugo čekala živi doticaj s glazbenicima, dodatni naboj koji koncert poput ovog može pružiti. Koncert je otvorila pjesmom “Rekao si“ nakon čega su se redali hitovi poput “Dat će nam Bog,”, “Nije mi svejedno”, “Nek ti bude kao meni”, “Dani i godine”, a publika u Opatiji imala je priliku čuti i novu pjesmu „Ja još uvijek imam istu želju“.

Odlično raspoložena publika pljeskom, plesom i ovacijama ispratila je svaku njenu izvedbu, a po svemu ugodna ljetna večer pod zvijezdama, Ninina osebujna interpretacija, te energija odličnih glazbenika i Ninine vokalne pratnje, mnoge je oduševila.

Nakon sjajnog koncerta na Ljetnoj pozornici Nina će u nedjelju održati intimni koncert na splitskom Peristilu u posebnoj splitskoj priči, naime interpretirat će pjesme starih Splitskih festivala.