Forestland festival se vraća nakon 512 dana apstinencije
12. srpnja 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Forestland festival se vraća nakon 512 dana apstinencije

Čak 512 dana prošlo je između dva festivala Forestland, a ovogodišnji IX. po redu #Forestland bit će jedan od prvih događaja bez ograničenja, bez granica i potpuno slobodan za sve posjetitelje. Bez granica, maski, pravi #nolimits festival!

Od 23. do 25. srpnja 45 artista, od čega nam ih najviše dolazi baš iz susjedne Slovenije, u 48 sati festivala nastupat će na dvije pozornice Forest-a. Slovenska techno zvijezda UMEK, kultna trap diva i hip hop kantautorica Senidah, nizozemac Mark Sixma, ali i hrvatske zvijezde Matroda, E-Base, Vedran Car, hrvatsko-njemački duo Corti organ, ali i mnogi, mnogi drugi DJ-i.

No limits naravno, znači da će svi posjetitelji trebati predočiti potvrdu o preboljenom COVID-u, negativni test ili pak o primljenoj barem jednoj dozi cjepiva, no to je mala cijena za slobodu i provod „u šumici“. Za sve one zainteresirane biti će organizirani punktovi za testiranje na ulazu po 20 kuna.

„Nakon šokantne 2020. godine više nas ništa ne može iznenaditi, u organizaciju Forestland festivala IX. upustili smo se punih srca, ohrabreni mogućnostima za rad, ali i željom brojnih partnera da nastavimo, radimo i žrtvujemo se da se ova tradicija ljetnih partija, glazbe i festivala održi i dalje“ rekao nam je Krešo Biškup u ime organizacije festivala. „45 artista, 48 sati, dvije pozornice i preko stotinu ljudi u organizaciji i odvijanju događaja znače samo jedno, da će Forestland 2021. zapaliti scenu.“

Uz kraljicu trapa Senidah, glazbenicu čiji će nastup zasigurno biti zapamćen u Međimurju, nakon 5 godina se na pozornicu vraća i Matroda. Zagrebački DJ ostvario je zavidnu karijeru u inozemstvu, a proglašen je i za 25. najboljeg producenta na svijetu. Dobro poznat publici Foresta je i Mark Sixma, nizozemski big room / trance DJ koji se po treći puta vraća za pult u Hrvatsku, ovog puta na main stage. Umek, kralj techna će u petak zavladati Forestroom pozornicom i pokazati nam zašto je već gotovo tri desetljeća jedan od najboljih tech dj-a na svijetu.

“Sretan sam što se napokon vraćamo u Međimurje, Forestland festival je glazbena priča čiji sam dio 8 godina i želim pozvati vas sve da dođete u “šumicu” i partijate s nama” rekao je Timo G, resident Forestlanda iz Slovenije. “Svi jedva čekamo plesati, puštati glazbu i sve vas napokon zagrliti. Dođite na Forest!”

Ulaznice se nalaze u sustavu Entrio, dok će ograničen dio biti dostupan i na ulazu na festival!