Swedish House Mafia iznenadili s već drugim povratničkim singlom – “Lifetime”
21. srpnja 2021.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

Swedish House Mafia iznenadili s već drugim povratničkim singlom – “Lifetime”

Ljeto je upravo začinjeno duplom porcijom plesne glazbe! Uz singl „It Gets Better“ objavljen nakon osmogodišnje pauze, supergrupa Swedish House Mafia iznenadila je s još jednom novom pjesmom. Najnoviji singl, „Lifetime“, Swedish House Mafia objavili su u suradnji s Ty Dolla $ignom i 070 Shakeom. 

Nastavno na prošlotjedni povratnički singl „It Gets Better“ kojim su slušateljima dali uvod u svoju kreativnu reinvenciju Swedish House Mafia su, kao novo glazbeno iznenađenje, regrutirali Ty Dolla $igna i 070 Shakea. Rezultat suradnje je „Lifetime“, energični dodatak nadolazećem trećem studijskom albumu „Paradise Again“!

„Lifetime“ stiže u pratnji službenog video spota redatelja Alexandera Wesselyja u kojemu su se članovi „švedske kućne mafije“, Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso, našli u pješčanoj pustinjskoj oluji te ih pjesma prati dok se probijaju kroz vjetrovitog terena narančastih nijansi… Na kraju videa trio dolazi do zida načinjenog od gusto isprepletenih žica s čije ih druge strane čeka svijet u bojama, ne samo u nijansama narančaste! Isti motiv isprepletenih žica prikazan je i spotu za „It Gets Better“ što, uz kontinuirani narativ futurističkog svijeta Swedish House Mafie, otkriva dijelove njihove nove priče.

Nakon što su članovi Swedish House Mafie 2012. godine najavili kako dalje nastavljaju svatko svojim putem, Axwell, Angello i Ingrosso ponovno su se okupili i spremni su za novu eru supergrupe!

Album „Paradise Again“ očekuje se krajem 2021. godine.

Foto: Alexander Wessely