Bullet For My Valentine novi album promovirat će u Tvornici kulture
22. srpnja 2021.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Bullet For My Valentine novi album promovirat će u Tvornici kulture

Metal veterani Bullet For My Valentine najavljuju svoj sedmi studijski album za nadolazeći listopad, na čijoj velikoj svjetskoj turneji će posjetiti i Zagreb. U Tvornicu kulture stižu u subotu 12. veljače 2022. godine.

Bullet For My Valentine na sceni su već 23 godine, u procesu su prodali preko 3 milijuna albuma, uključujući i 3 zlatna izdanja, a smatra ih se pionirima modernog britanskog metal core zvuka, koji su na neki način i definirali svojim klasičnim albumom “The Poison”. Štoviše, jedina su otočka grupa koja je tri puta osvojila priznanje “Best British Band” na dodjeli nagrada magazine Kerrang!

Novi studijski album, nazvan po samom bendu, najavljen je za 22. listopada ove godine, za Spinefarm etiketu, i sudeći prema prvim najavama riječ je o vjerojatno najsnažnijem i najžešćem izdanju u njihovom katalogu. Najavljuje ga odličan singl “Knives” objavljen prije mjesec dana.

Koncert u Tvornici kulture 12. veljače bit će njihov prvi u Zagrebu nakon tri godine.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju kreću u utorak 27. srpnja po early bird cijeni od 180 kn. Ona traje do 31. kolovoza, a od 01. rujna iznosit će 200 kn. Ostane li ih, na dan koncerta, ulaznice će koštati 230 kn. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, Dallas Music Shop u Rijeci, te sva prodajna mjesta sustava Eventim i Entrio.

Foto: Fiona Garden