Najavljen atraktivni We Still Dance festival na Zrću
23. srpnja 2021.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Najavljen atraktivni We Still Dance festival na Zrću

Ples je oblik slobode. Ples je skriveni jezik duše. Plesati znači biti povezan sa sobom. Veći, ljepši, moćniji.

“Vraćamo ovu privilegiju natrag i želimo da nam se pridružite. Nakon gotovo 2 bizarne godine toliko smo uzbuđeni što smo se napokon ponovno okupili na prekrasnom otoku planeta Pag”, kažu organizatori festivala We Still Dance koji će se održati od 19. do 23. kolovoza na plaži Zrće.

Rezervirajte svoj ljekoviti odmor i uživajte u prekrasnoj hrvatskoj prirodi, suncu i moru uz neke od naših voljenih umjetnika koji sviraju za vas. Prvi dio line upa je potvrđen, a na popisu su: Andrea Oliva, Davide Squillace, Enzo Siragusa, Luigi Madonna, Mariano Mateljan, Marin Biočić, Marko Nastić, Rich NxT, Seth Troxler i tINI.

Ulaz na događaj We Still Dance bit će moguć samo uz:
1. EU COVID putovnicu
2. Negativni PCR test (ne stariji od 72 sata) ili brzi test antigena (ne stariji od 48 sati)
3. Dokument koji dokazuje da ste imali COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci

Kako bi svojim gostima osigurali ugodniji boravak na odredištu i sigurniji povratak u matične zemlje, u gradu Novalja na COVID-19 postoje dodatna ispitna mjesta: Dom zdravlja Novalja (adresa: Špital 1, Novalja), parking parcela u Slatinskoj ulici i ispitno mjesto na plaži Zrće. Uz fiksne točke dogovorena je organizacija mobilnih timova za potrebe testiranja većih grupa turista dolaskom u smještajne kapacitete. Sukladno tome, ako gost treba pristupiti testu, jednostavno se potrebno prvo prijaviti pomoću aplikacije Medico odabirom vrste testiranja koja mu najviše odgovara. Nakon postupka registracije i plaćanja profesionalno medicinsko osoblje uzima bris i provodi test u ovlaštenom laboratoriju. Nalaz se šalje e-poštom u obliku koji je priznala Europska komisija u roku određenom za svaku vrstu testa.

Prvi korak je odabir usluge.
BRZI ANTIGENSKI TEST – izdaje se u roku od 15-20 minuta, ne duže od sat vremena. (Za ovaj test je obavezno unijeti promo kod: 100med) – Cijena: 100,00kn / osoba (14 eura / osoba)
PCR TEST (Izdaje se u roku od 24 sata, najkasnije 48 sati) – Cijena: 550,00kn / osoba (74 eura / osoba)
BRZI PCR TEST (Medico) – izdaje se u roku od 15-20 minuta, ne duže od sat vremena. – Cijena: 650,00kn / osoba (87 eura / osoba)

Ulaznice možete kupiti OVDJE.