Rundek i Ekipa na tri koncerta zaredom u beogradskoj Botaničkoj bašti
9. kolovoza 2021.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Rundek i Ekipa na tri koncerta zaredom u beogradskoj Botaničkoj bašti

Zbog velikog interesa publike, Darko Rundek i njegova Ekipa održat će tri koncerta u Beogradu, prvo su najavljena dva nastupa, 23. i 24. kolovoza, a sada je dodan i datum 25. kolovoza. Lokacija je Botanička bašta Jevremovac, jedan od najljepših gradskih prostora na otvorenom.

Rundek i Ekipa će tijekom tri koncertne večeri promovirati aktualni album “Brisani prostor”. Jedinstveni prostor Botaničke bašte je savršeno mjesto za glazbeni susret s Darkom Rundekom koji je i veliki zagovornik očuvanja životne sredine. Na nadolazećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će se za piće služiti samo trajne plastične čaše, običaj uspešno ustanovljen na prethodnom koncertnom druženju s Beograđanima tijekom manifestacije “Dani Darka Rundeka” u Domu omladine Beograda početkom 2019. godine. Čaše će biti dijeljene na ulazu na koncert i bit će poklon svakom posjetitelju.

“Brisani prostor” Rundeka & Ekipe, sastavljen od dva CD EP-ja s po pet snažnih pjesama, prvi je album poslije „Haustora“ na kojemm se pored Rundekovih pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, ovoga puta basista Roka Crnića (Porto Morto). S “Brisanog prostora” (2020. Menart i Long Play) do sada su skinuti singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i Voljeti stvarno”.

U Botaničkoj bašti 23, 24. i 25. kolovoza s početkom od 19.30 stai publiku očekuju Darko, Roko, trubač Igor Pavlica, saksofonisticaAna Kovačić, bubnjar Silvio Bočić i perkusionist Miro Manojlović. Ulaznice po cijeni od 2.000 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima sistema Tickets kao i na web stranici www.tickets.rs.

Foto: Vedran Levi