Agro pop mašinerija u velikom dvorištu Močvare – Đutko i Plodovi Zemlje!
17. kolovoza 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Agro pop mašinerija u velikom dvorištu Močvare – Đutko i Plodovi Zemlje!

Za kraj ljeta, u veliko dvorište Močvare stiže agro pop mašinerija zvana Đutko i Plodovi Zemlje!

Poštovani potencijalni posjetitelji ove manifestacije, dođite 25.8. u Močvaru zabavit se uz neke dobro znane stare hitove, ali i neke nove. Za vas seljaci pripremaju cjelovečernji zabavni program uz razne delicije i sada već poznati pitki brend “Pjezda” koji će se moći kupiti po promotivnim cijenama. Dođite i nećete požaliti. Narodno veselje je zagarantirano!

Iz pepela životinje koja je nekoć živjela na obroncima Moslavačke gore, ponovo je rođena zvijer zvana ĐutkoTomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni – kao osnivač etno-rock benda Rusti, anti-umjetnik naziva Clouie te kao bivši gitarist benda Svemirko. U periodu od posljednjih godinu i nešto malo više dana, Đudarić umirovljuje svoje prethodne glazbene projekte te započinje raditi na njemu potpuno atipičnim pjesmama za svoj prvi i pravi album u životu. Distorzije zamjenjuje čistim i mekanim zvukovima, prvi put u ruke uzima sintesajzere a prolazeći kroz krizu, kako osobnog tako i glazbenog identiteta, dolazi do vedrih i pitkih melodija pop žanra i pritom stvara vlastite inačice – agro, etno i turbo pop glazbu.

Koncert je na rasporedu u srijedu 25. kolovoza u velikom dvorištu Močvare s početkom u 20 sati. Upad je 40 kuna u pretprodaji u sustavu Entrio, a na dan koncerta 50 kuna.