Lady Gaga i Tony Bennett otkrili još jedan duet s nadolazećeg albuma “Love For Sale”
17. rujna 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Lady Gaga i Tony Bennett otkrili još jedan duet s nadolazećeg albuma “Love For Sale”

Ususret najavljenom zajedničkom albumu „Love For Sale“ Lady Gaga i Tony Bennett otkrili su i istoimeni singl! Novi duet stiže brzo nakon prvog predstavljenog singla „I Get A Kick Out You“ te je od 17. rujna dostupan na glazbenim platformama.

Najavljen kao posljednje izdanje u Bennettovoj studijskoj karijeri te kao album koji će okruniti vrhunac njegove desetogodišnje suradnje s Gagom, „Love For Sale“, donosi interpretacije pjesama cijenjenog američkog kompozitora Colea Portera. Ujedno je riječ o drugom zajedničkom izdanju Gage i Bennetta kojeg je glazbeni dvojac najavio u kolovozu ove godine, povodom proslave 95. rođendana Tonnyja Benneta.

Uvijek s istom strašću i posvećenošću, Bennett u glazbenom stvaralaštvu djeluje više od sedam desetljeća te je utjecao na mnoge generacije glazbenika. Između ostalih, i na Lady Gagu koja je uz njega obnovila svoju ljubav prema glazbenim klasicima, ali i redefinirala tijek svoje karijere. Uz dosad predstavljene duete, “Love For Sale“ i „I Get A Kick Out You“, album donosi i njihove samostalne izvedbe u kojima ih, uz orkestralne aranžmane Mariona Evansa i Jorgea Callandrellija, prate Bennettov quartet i The Brian Newman Quintet.

Zajednički album Lady Gage i Tonnyja Bennetta, „Love For Sale“ na streaming platforme i police glazbenih dućana stiže 1. listopada; bit će dostupan u standardnom i deluxe CD izdanju (s dvije bonus pjesme, „I’ve Got You Under My Skin,” i „You’re The Top”), zatim na vinilnu i kazeti te u kolekcijskom box setu.

Popis pjesama:

It’s De-Lovely
Night and Day
Love For Sale
Do I Love You
I Concentrate On You
I Get a Kick Out of You
So In Love
Let’s Do It
Just One of Those Things
Dream Dancing
I’ve Got You Under My Skin (DELUXE)
You’re The Top (DELUXE)