Fado kantautorica Maja Milinković predstavlja singl “Luda vodo stani, stani”
21. rujna 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Fado kantautorica Maja Milinković predstavlja singl “Luda vodo stani, stani”

Maja Milinković, bosanskohercegovačka kantautorica fado glazbe s adresom u Lisabonu, nedavno je objavila album “Kaftan D’Alma”, a sada predstavlja prvi singl s aktualnog izdanja.

“Luda vodo stani, stani (Fado Bacalhau)” ima je pjesme koja u potpunosti predstavlja Majin moćan vokal i sjajne autorske sposobnosti. Maja za singl potpisuje tekst i aranžman, dok je za glazbu zaslužan Jose António da Silva. Iako već godinama živi i uspješno gradi glazbenu karijeru u Portugalu, Maja je prisutna na regionalnoj glazbenoj sceni te poznata kao kantautorica i pjevačica specifičnog glasa i originalnog stila.

Maja Milinković 2006. godine objavljuje svoj prvi kantautorski album pod nazivom “Začarani krug“, s kojim osvaja nagradu Davorin za najbolju žensku interpretaciju. 2012. godine snima prvi fado singl objavljen u BiH, a radi se o novom aranžmanu poznate pjesme velike Amalije Rodrigez iz 1955. godine “Tudo isto e fado”, čiji je autor Anibal Nazare. Na novom albumu “Kaftan D’Alma” Maja nas kroz interpretacije fada i sevdalinke poziva da proživimo život u svim oblicima i prigrlimo sve emocije.