Hojsak & Novosel na novom singlu ostvarili suradnju s Nenom Belanom – poslušajte obradu “Na te mislim”
30. rujna 2021.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Hojsak & Novosel na novom singlu ostvarili suradnju s Nenom Belanom – poslušajte obradu “Na te mislim”

Hojsak & Novosel, proslavljeni duo koji je glazbeno ukrstio kontrabas i tamburicu, na novom singlu ostvarili su suradnju s Nenom Belanom.

“Na te mislim” je tradicionalna pjesma Hrvatskog zagorja kojoj su Hojsak & Novosel udahnuli novi život. Ovu sjetnu pjesmu Neno Belan obojao je svojim prepoznatljivim vokalom.

Riječ je o trećem singlu s nadolazećeg albuma “Traditional Songbook”. Podsjetimo, prvi singl “Ribara starog kći” koji su snimili u suradnji s Perom Galićem predstavili su u lipnju, nakon čega su donijeli novu dozu energičnog ethno jazza, njihovu verziju pjesme “Grličica grkovala”.

“S obzirom da se album zove ‘Traditional Songbook’ htjeli smo glazbom predstaviti što više hrvatskih krajeva”, rekao je Filip Novosel. Trećim singlom na red je došlo i Hrvatsko zagorje, a pjesmu su oplemenili sjajnim gostom, Nenom Belanom.

Sve videospotove za album “Traditional Songbook”, u režiji Josipa Grizbahera, snimili su u kultnoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, mjestu gdje će se 16. listopada održati koncertna promocija novog albuma. Bit će to ujedno i humanitarni koncert za obnovu dvorane, a ulaznice možete nabaviti na linku.

Foto: Tomislav Šilovinac